7

Lensa Buruk, The Contest

In the name of Allah, The Most Compassionate and The Most Merciful...


Salam semua~
Disebabkan sekarang ni tuan empunya blog ni sedang bercuti,
Maka macam banyak la masa terluang.
*Konon je la*
Ada sorang member tu buat equation,

syabab+masa lapang=maksiat
*Sorry curi eq.*
*Syabab tu dalam erti kata lain mungkin remaja kot*

Sebenarnya saje nak cakap yang blog ni dengan riang hatinya nak join 

LENSA BURUK, THE CONTEST

Memandangkan diri ini telah ditag,
*Thanx alep!*
Plus lensa kamera henfon yang memang buruk pun,
So officially I would like to join this contest.

Gambar yang terpilih ni bukanlah cantik mana pun.
Lensa buruk katakan.
Cuma ada rasa seni di situ.
Gambar ni telah selamat diambil on the way nak pergi masjid universiti tatkala awan mendung musim sejuk memayungi ruang atmosfera.
*Fuhh~ bukan ayat lazim ni*



Tajuk Foto: Seruan Ilahi Di Kala Kegelapan
Model Telefon Bimbit: Sony Ericsson w910i
Slogan: Saya suka blog Lensa Buruk kerana gaya penulisannya membuatkan saya lebih terbuka mata untuk menghargai seni dan terbuka minda untuk berfikir tentang realiti manusia pada masa kini.

Maka, tertaglah pula beberapa orang yang terpilih:

Cik nasya
Cik fareyhin
Cik nana manis
Cik yam
Encik tepianmuara

Hadiah bagi pemenang bertuah : RM30.00 akan di bank in kan terus ke akaun anda.

Jom ramai-ramai lagi join!
Apa guna ambil gambar banyak-banyak tapi dok simpan je dalam lappy kan?
Mari kita tayangkan bakat terendam!
Hee~ Salam.

7 suapan:

nur fareyhin said...

lorhh.ade slogan ni yg berat.seb bek tarikh ttup lme lg.huahah.rm 30=6 jod.hurm okla tu

the remedy said...

hehe. asal duit. haha.

Ti Anne Mohd Yassin said...

penyertaan di terima.. nnt boleh cek updates peserta ye.. (:

the remedy said...

ti anne: TQ!

Iskandar Shah said...

6 jod ley beli pe jek? =)

the remedy said...

uish, 6 jod leh beli baju sehelai taw... haha~

tepianmuara said...

Yup.
atau 5 baju tanpa kolar turki.
haha.
nset saya tiada kamera.
(lampu suluh ade la..)

jadi xleh join la kan.hah

Back to Top