3

Taring Dapat Award

In the name of Allah, the Most Compassionate and The Most Merciful...


First of all, alhamdulillah.
Blog yang tak seberapa ni pun ada orang nak bagi award. Haha.
*Eheh, jangan marah darling*

Anyway, thank you to Mr. Alif Iskandar.
Famous you kat blog I tau. Hehe.
Whatever pun, bohot-bohot shukriya for those yang baca.
Tak kira la follower ke, stalker ke.
Jari sakit ke, tak ke.
Korang memang terbaek la.

MyEm0.Com
Ambik flying kiss!

FIRST AWARD FOR TARING

Huhu. Terharu. Terharu.
Tapi mana ada award free2 kan.
Ada soalan jugak tu.

1st: Kena puji orang yang bagi award ni.
*Ni bagi ikhlas ke tak ni? Haha.*
Okla. Even dah banyak kali dah bagi compliment kat dia dalam blog ni, tapi puji jugak la.
Mekasih bebanyak ye Encik Destinasi yang baik hati, bergaya, mutu, keunggulan.
Nak awek arab sorang?
*Balik aku nak kenny rogers. Haha.*

2nd: Kena bagi 10 award ni kat blogger2 lain.
*Gaa~ 10. Tenat aku nak fikir ni*

Selepas proses penapisan dan penurasan, ni la golongan yang terpilih:

1. Stingray
2. Nana manis
3. Iejan
4. Sab
5. Nasya
6. Nana Tasha 
7. Farah Aisyah
8. Tepianmuara
9. Tidakbest
10. Sehangatkuali

3rd: Kena la bagitau mereka2 yang dipilih ni.
Lepas ni kena main terjah2 la blog depa...

Final: Macam mana blog anda boleh dikategorikan sebagai blog yang best?
Err... tak tau la. Nak kata comel pun rasa macam tak seberapa je.
*Eheh, sorry again darling*

Apsal tajuk ni taring dapat award ek?
Nama pun 'checkmyfangs'. Hee~
Okeh. Key-board off.
Babai korang. Simpan tau flying kiss tadi. Salam~

3 suapan:

Iskandar Shah said...

hehehhe..
same2..
douitashimashite.. =)

diriku said...

tahniah2=]

wala' said...

no.10??
not bad..

Back to Top