5

Kena Tag Lagi...

In the name of Allah, The Most Compassionate and The Most Merciful...


Thanks to Allah. Got tagged again, those are the Qs:


1. Apa yang anda buat kalau anda tahu member anda tikam dari belakang?

Saya suruh la orang hantar pergi hospital. Sakit tau kena tikam.

2. 6 orang di hati anda?

Urgh. 6 is just not enough.

3. Anda rasa anda comel?

Nope. Jelita mungkin kot. Haha.

4. Single or taken?

Have no signs of taken, so frankly, single.

5. Blog yang anda suka?

Too many to list.

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Semestinya. Tak percaya tanya readers yang kenal saya. Hehe.

7. Latest text mesej?

Err... the word 'ok'.

8. Last phone call?

To my mom. Miss her so much la. *Lagi2 lepas dapat result exam yg tak seberapa ni. Huhu. Sorry mummy.*

9. Hari terakhir anda menangis?

Hari tu. Gelak2 tengok video serabai kat tiub anda.

10. List 5 warna kegemaran ?

Dah mention kat post hari tu. Malas nak ulang dah.

11. Orang terakhir anda berYm?

Member bilik sebelah.

12. Anda peminat MCR?

Apsal tiba2 tanya pasal MCR? Tanyalah pasal Hiruma-kun ke..*which I would definitely say YES*

13. Apa perasaan anda bila jawab tag ni?

Rasa macam bagus. Haha.

14. Anda rasa tag ni best?

Hmmm...

15. ok TAG lagi sepuluh orang ?



Ramai giler sepuluh. Saya nak tag sorang jer. 
ENCIK ALIF ISKANDAR, anda secara rasminya di tag sebab dah dua kali tag owner blog ni. Haha.


Okeh. Till this. Jari kata malas nak menari atas keyboard lama2 hari ni. Haish.
Jumpa lagi  di next entry. Salam readers~

5 suapan:

sabrina said...

hahaha...
bagus2 rip.
mematuhi arahan.
jawab tag aku,:P

yea....
bilik anda memang kemas,
katil string gila bapak,
malam baru boleh landing atas katil an?
tau sangat,:P

the remedy said...

kewl...cmnila sahabat...haha~

bawahbumi said...

erk.nangis je keje.tak matching la dengan hiruma gtu.

;P wekk~

StingRay said...

1. Apa yang anda buat kalau anda tahu member anda tikam dari belakang?

Kalau aku..aku akan cakap menda ni dulu..

"Adddduhhhh!!....kenapa you tikam I..auww.."

Lepas tu baru pegi hospital.

the remedy said...

bawahbumi: xpela..bru compatible..hehe..

en. stingray: x sempatla nk cakap camtu..

Back to Top